script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Babagan Perusahaan

Yantai Sailing Imp&Exp Co., Ltd. dumunung ing Yantai City, provinsi Shandong, cedhak pelabuhan Qingdao.Kita duwe luwih saka 15 taun pengalaman nyedhiyakake macem-macem tutup aluminium, tutup plastik, tutup plastik aluminium, kapsul PVC, botol kaca lan produk paket liyane.Produk kita diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, kayata Amerika Serikat, Eropa, Afrika Kidul, lan Asia Tenggara lan sapiturute.We duwe pabrik profesional kita dhewe kanggo prodhuksi, wis baris prodhuksi profesional modern kanggo kabeh jinis produk, Kita uga duwe tim technical dhewe lan buruh experienced, everybody fokus ing karya tim saka kothak beda kanggo nyedhiyani produk profesional lan layanan.Desain khusus, pesenan OEM lan ODM disambut, lan jumlah pesenan minimal sing sithik ndadekake kita luwih fleksibel kanggo nyukupi syarat liyane.Baris produksi unggul kita njamin kualitas apik lan wektu pangiriman.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake kualitas, layanan lan rega sing paling apik, berkembang karo para pelanggan bebarengan kanggo masa depan.

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)